Manifest Houtense Koers
Mens en Milieu Centraal 

Nieuwsbericht en activiteiten
NIEUWSBRIEF 09.02.2021

Beste geïnteresseerden,

Het referendum komt steeds dichterbij! Wij roepen iedereen dan ook op; stem TEGEN! Zo kan onze Houtense Koers een echte kans krijgen! We blijven ondertussen onze Koers verbeteren en aanpassen. In de Gemeenteraad heeft ons plan in ieder geval indruk gemaakt. Tijdens de raadsvergaderingen werden we meermaals aangehaald of geciteerd. We hopen natuurlijk dat dit effect gaat hebben op het college. We hebben jullie hulp nodig!!

We gaan in het kader van het referendum ook nog ‘campagne voeren’ om zoveel mensen bewust te maken van de Ruimtelijke- én de Houtense Koers. We zijn dan ook op zoek naar een grafisch vormgever of iemand met talenten in die richting die ons vrijwillig en op korte termijn (voor 24 februari 2021) zou willen helpen met het verder ontwerpen van onze flyer. Ben jij of ken jij iemand die dit voor ons zou willen doen? Stuur ons dan een mailtje, dat zouden we waarderen!

We moeten die flyer natuurlijk ook verspreiden… We zijn van plan er veel te laten drukken dus we hebben jullie hulp nodig! In de week van 3 tot 10 maart willen we de flyers in de brievenbus doen. Stuur ons een mailtje als je hier een handje aan mee wilt helpen, met daarbij een voorkeur van een wijk! We zijn jullie dankbaar voor de steun en positieve woorden die we telkens ontvangen. Hiermee geloven we dat deze Koers een prachtige realiteit zou kunnen worden. Ken je nog andere mensen die graag op de hoogte blijven van de Houtense Koers? Laat ze een mailtje sturen om aangemeld te worden voor de nieuwsbrief. Blijf ook onze website in de gaten houden voor de laatste nieuwtjes!

Groeten

De leden van de Houtense Koers