Manifest Houtense Koers
Mens en Milieu Centraal 

Steun ons Manifest! 

Onderteken ons manifest in het gastenboek (geef aan als u liever anoniem wilt blijven)

Manifest ondertekenen

121 berichten op 25 pagina's
Jan van Beek
04-03-21 22:18:35
Al 34 jaar woon ik met plezier in Houten. Fijn dat er een doordacht en verantwoord alternatief plan is voor onze mooie gemeente.
Leo Verhoef
04-03-21 15:35:12
Mogelijk komt het door de gemeente Houten ontwikkelde ruimtelijke koers voort uit de angst geannexeerd te worden door de gemeente Utrecht. In de ogen van politici uit die stad doet Houten weinig voor kwetsbare groepen, zoals ouderen, jongeren, maar vooral statushouders (angstvallig niet genoemd door voorstanders van het beleid). Door hoogbouw hoopt men de monden van deze critici te kunnen snoeren. Behalve de alternatieve "Houtense Koers" die ik van harte ondersteun, zie ik nog een oplossing om aan de grijpgrage handen van de gemeente Utrecht te blijven: versneld overgaan tot een fusie met de gemeenten Bunnik en Wijk bij Duurstede. Het gemeentehuis mag wat mij betreft in Odijk komen te staan en de burgemeester van Wijk zou de nieuwe burgervader van Kromme-Rijnstreek mogen worden. Iedereen gelukkig, behalve de politici die hierdoor hun baantje verliezen en de ambtenaren die iets verder moeten reizen c.q. ook op zoek moeten gaan naar een andere baan.
Anniek Veltman
03-03-21 21:35:06
Houten was ooit vooruitstrevend in de opzet maar daar zie ik in de Ruimtelijke koers niets van terug. Klinkt als nog meer van hetzelfde maar tijden veranderen. Het is tijd om te laten zien hoe het ook kan. Met meer respect voor mens en natuur. Dat staat heel mooi beschreven in de Houtsense koers. Echt top gedaan. Ik zou er zo willen wonen.
Esko Hattem
03-03-21 19:57:18
Houten is een Dorp waar laagbouw passend is. Waanzinnig idee om dit beeld door een idee van oud wethouder Geerdes omzeep te helpen. Geen hoogbouw op de Molenzoom, zodat deze niet zoals Geerdes bedacht een Maliebaan Allure uitstraling zal krijgen.
Carola Carola Van Emmerik
03-03-21 10:32:27
Ik steun dit manifest van harte.
Er staat een mooi plan klaar waarbij grien voorop staat.Het dorpse karakter maar toch mogelijkheden en diversiteit voor velen om mooi te wonen.
Tonen: 5  10   20